Real Finans forbrukslån

forbrukslan

Vil du ha et forbrukslån som er så billig som overhodet mulig? I så fall kan det lønne seg å søke gjennom finansieringsselskapet Real Finans, som ikke er noen bank i seg selv, men et selskap som sørger for å sette deg i kontakt med flere av landets beste banker når det kommer til nettopp forbrukslån. Selskapet er en såkalt finansformidler som gjør det enkelt for deg å skaffe deg lån med de beste betingelsene, ettersom de videresender søknaden din til sine samarbeidende banker.

Betingelser og vilkår for lånet

Real Finans samarbeider med selskaper som Bank Norwegian, Ikano Bank, Ekspress Bank og Resurs Bank, og følgelig har vi ingen konkrete tall eller betingelser på hvilket lån du kommer til å ende opp med. Dette fordi betingelsene settes individuelt av hver enkelt bank basert på din egen søknad. Men det vi kan si om betingelsene, er hvordan de ser ut «i snitt». Effektiv rente for Real Finans forbrukslån er i snitt på 15,8 prosent, noe som er et par prosentpoeng lavere enn hva mange konkurrenter kan tilby.

Inkludert i denne renten er et månedlig termingebyr og et engangsgebyr på 950 kroner (etableringsgebyr). Nedbetalingstiden bestemmer du selv, og den kan gå fra 1 år til hele 15 år (men bør matche med ønsket lånesum). Maksimal lånesum er for øvrig 500 000 kroner, men du kan også søke om å låne så lite som 5000 kroner hos Real Finans.

Fordeler med forbrukslånet

Hva som er den største fordelen med Real Finans forbrukslån, har vi kanskje forklart allerede. Nettopp det at søknaden din sendes til flere banker, slik at du får tilbud på tvers av de konkurrerende bankene. På denne måten så er du nærmest garantert å ende opp med et godt lån. Samtidig øker det også sjansene for at søknaden din blir innvilget, og du sparer tid på at du slipper å sende inn søknaden manuelt til flere ulike banker. Med andre ord er det nok av fordeler å søke om lån fra Real Finans!

Søke om lån

Søknadsskjema til Real Finans forbrukslån finner du på nettsidene til selskapet. Det er også mulig å søke per telefon dersom man ønsker det. For bedre betingelser og større sjanse for innvilgelse, anbefaler vi at man har en medsøker dersom det er mulig. For å søke om lånet må du være minst 20 år gammel, og du kan ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger hvis du skal søke om vanlig lån. I så fall er du avhengig av å stille med sikkerhet/pant i eiendom for å ta opp lånet. Se også bestforbrukslån.net